Een prachtige tuin met stijl, bij Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema in Delfzijl

Een klantgericht hoveniers- & bestratingsbedrijf
uit Delfzijl

De ene dag leggen wij een tuinpaadje aan, de volgende vergraven we een stuk van een stadspark voor betere drainage. Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema is een flexibel en dynamisch hoveniersbedrijf. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en bedenken dan een mooi en creatief plan op maat voor uw tuin. Daarbij letten we op de match tussen uw huis en de tuin.
 

Wij hebben alle machines voor grondwerk in huis

Vindingrijke hoveniers

Wij vinden een creatieve, verrassende tuin mooi. Daarom ontwerpen wij graag een tuin met onverwachte elementen. Dat past binnen elke stijl! Het is te gebruiken bij stadstuinen, klassieke tuinen, maar ook bij moderne en natuurlijkere tuinen. Onze medewerkers hebben veel kennis van de natuur, en we werken met toegespitste machines. U krijgt topkwaliteit voor een scherpe prijs. Uw wensen en levensstijl zijn daarin voor ons heel belangrijk.

De juiste machines voor strakke bestrating

Wilt u uw tegels recht of speels gelegd hebben? Wij zorgen ervoor dat ze, wat u ook kiest, glad en stabiel komen te liggen, zodat u er lang plezier van heeft. Daarbij werken we snel en efficiënt en leveren uw bestrating op het afgesproken moment op. Onze machines zijn slechts 3 stoeptegels breed en passen dus in bijna elke tuin.

Graafmachines en personeel inhuren in Delfzijl met Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema