Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema

De ene dag leggen wij een tuinpaadje aan, de volgende vergraven we een stuk van een stadspark voor betere drainage. Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema is een flexibel en dynamisch hoveniersbedrijf. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en bedenken dan een mooi en creatief plan op maat voor uw tuin. Daarbij letten we op de match tussen uw huis en de tuin.

Hovenier Sijtsema uit Delfzijl

Dé professionele hovenier uit Groningen

Wij vinden een creatieve, verrassende tuin mooi. Daarom ontwerpen wij graag een tuin met onverwachte elementen die past binnen elke stijl! Het is toe te passen bij stadstuinen, klassieke tuinen, maar ook bij moderne en natuurlijkere tuinen. Onze medewerkers hebben veel kennis van de natuur en wij werken met specialistische machines. U krijgt topkwaliteit voor een scherpe prijs.

De juiste machines voor nette en strakke bestrating

Hoe u uw tegels ook gelegd wilt hebben, Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema zorgt ervoor dat ze netjes en stabiel komen te liggen, zodat u er lang plezier van heeft. Daarbij werken we secuur en efficiënt en leveren uw bestrating op het afgesproken moment op. Onze machines zijn slechts 3 stoeptegels breed en passen dus in bijna elke tuin.

Hovenier Sijtsema uit Delfzijl

Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema

Oostwoldjerweg 2a
9628 TB    Siddenburen
06 – 453 82 425

KvK: 81384122

Openingstijden

Maandag 07:30-18:00
Dinsdag 07:30-18:00
Woensdag 07:30-18:00
Donderdag 07:30-18:00
Vrijdag 07:30-18:00
   

Social Media

facebookinstagramLinkedIn