Laat uw tuin aanleggen door Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema uit Delfzijl

Een creatief ontwerp voor een prachtige tuin
in Delfzijl en omgeving

Een tuin of buitenruimte ontwerpen betekent verder kijken dan alleen naar de samenstelling van het groen. Voor elk project zoekt Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema steeds naar de beste mogelijkheden en creatieve oplossingen. Alleen zo komen we tot de juiste inrichting van de plek, die aan alle eisen voldoet.
 

Een strak of natuurlijk tuinontwerp met Hoveniers- en Bestratingsbedrijf R. Sijtsema

Voor bedrijven en instellingen

Een parkeergelegenheid, een openbaar toilet, zitbankjes, kijkgroen… Hoe de buitenruimte eruit gaat zien is geheel afhankelijk van uw vraag en wensen. Wat deze ook zijn, Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema bedenkt creatieve oplossingen en werkt deze uit in een goed ontwerp. Zo vinden alle betrokken partijen wat ze zoeken.

Voor particulieren

Hoe uw tuin eruit gaat zien, hangt geheel af van hoe u deze wilt gaan gebruiken. Wilt u veel zonnen, en buiten eten, of heeft u meer aan een groentetuin waar u zelf lekker in kunt spitten? Komen er kinderen in de tuin en wilt u er een vijver in? Dan moet er misschien aan beveiliging gedacht worden. Wilt u een tuin met weinig onderhoud, of vindt u af en toe snoeien wel fijn? Wilt u een mooie constructie zoals een pergola? Wij werken al uw behoeftes uit in een passend, creatief ontwerp. Daarbij letten we ook op de verbinding met het huis.

Neem contact op

U zoekt een hovenier in Delfzijl?