Bekijk de projecten van Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema in Delfzijl

Grondverzet is vakmanschap

Gaat u een verandering aan in uw tuin of buitenruimte, dan is het vaak nodig om aanzienlijke hoeveelheden grond, zand of grind te verplaatsen. Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema heeft hiervoor het vakmanschap en de juiste machinerie in huis. Wij verzetten alle soorten grond snel, gemakkelijk en efficiënt. Zo geniet u langdurig van een vakkundig aangelegde droomtuin.
 

Een uitgebreid machinepark

Tuinonderhoud en -renovatie nodig in Delfzijl?

Voor het verzetten van grotere hoeveelheden grond is professionele apparatuur nodig. Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema vervoert deze machines in de hele omgeving Delfzijl en Groningen, om onze klanten van dienst te kunnen zijn.


Minishovel
Een minishovel biedt de mogelijkheid om grotere scheppen grond, grind of zand in 1 keer te vervoeren. We gebruiken deze machine ook voor de aanvoer van alle tuinmaterialen. Zij is slechts 3 stoeptegels breed (90 cm), en past dus door de meeste steegjes gemakkelijk heen. Dit is snel en efficiënt werken.


Minikraan
De minikraan is ideaal voor het uitgraven van specifieke stukken grond, zoals sleuven voor drainage, of gaten voor het planten van een struik, heester of boom.

Laat uw tuin renoveren door Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema in Delfzijl

Trilplaat
Als u een net nieuw terras of een kersverse bestrating heeft gekregen, wilt u niet dat deze verzakt. Een trilplaat is gemaakt om de aarde goed aan te stampen, zodat deze tientallen jaren lang op zijn plek blijft. Dit is vooral op zandgronden vaak noodzakelijk.


Rupsdumper
Ook deze dumper zetten we in voor het vervoer van allerlei materialen.


​​Neem contact op