Een prachtige tuin met stijl, bij Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema in Delfzijl

Sierbestrating, een terras of een oprit laten aanleggen
in de regio Delfzijl

Verharding in uw privé- of bedrijfstuin verhoogt de gebruiksvriendelijkheid. Er is direct minder onderhoud nodig en het huis of het bedrijfspand wordt minder snel modderig als het regent. Bestrating is onmisbaar op plekken waar veel gelopen wordt: gras zou anders snel in een olifantenpad veranderen. Hetzelfde geldt voor een oprit. Maar ook voor recreatieve doeleinden kan een tegelvloer van grote toegevoegde waarde zijn op uw tuin. Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema legt deze graag voor u aan. Daarbij verzorgen we ook het grondwerk en de drainage.

U zoekt een hovenier in Delfzijl?

Drainage

Op zoek naar een bestratingsbedrijf in Delfzijl?

Grondwerk

Wij hebben alle machines voor grondwerk in huis

Meer dan alleen functioneel

Creatieve oplossingen maken een pad of een oprit tot iets moois om naar te kijken. Dit geeft elan aan uw bedrijfstoegang of biedt een gezellige sfeer aan uw tuin.

Diverse materialen
U kunt verharding bestellen als betonproduct of als natuursteen. De vele vormen en maten creëren eindeloze mogelijkheden voor toepassingen die het oog goed doen. Naast deze opties maakt Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema regelmatig gebruik van halfverharding. Dit zijn over het algemeen grind- en splitsoorten, meestal van natuursteen. Voor de beloop- en bereidbaarheid maken we gebruik van honingraat platen. Dat zorgt voor extra stabiliteit.

Wilt u hier meer over weten, of een offerte aanvragen?